Åpningsgilde på Høymagasinet

Åpningsgildet fredag kveld på Høymagasinet:
En kveld i middelalderens ånd, med fokus på underholdning, god mat og drikke
Kåseri med Per Olav Reinton: «Mat, fest og helse i middelalderen»
Underholdning ved Ramashang, Gycklargruppen Trix og Canardus Horribilis
Gjøglere fra Trix avslutter med å sette fyr på Oslo-natten for å feire åpningskvelden 

Billetten inkluderer to retter og kaffe, samt 2 stk. valgfri drikke. 

Billettpris 750,- billettsalg HER

 

Kveldens meny:

Braissert svinelegg

Servert med pickles, byggryn, løpstikke og rotgrønnsaker

(selleri, gluten)

Vegetarisk alternativ: Grillet Hokaido gresskar og urtebakt selleri

Servert med pickles, rotchips og kremet byggryn med løpstikke

(gluten, hvete, selleri)

Syltede epler

Med havre-crumble og Nyr fra Grøndalen gård

(gluten, hvete, havre, melk)