printhouse-logoPrinthouse er levende opptatt av kultur i hovedstaden. Vi har ikke klart å finne noen som kan konkurrere med dem på pris. I tillegg sponser de Oslo Middelalderfestival med en sterk reduksjon av sluttsummen når fakturaen skal betales. En stor takk til  dere! For å si det litt flåsete: for en kulturfestival med stramme budsjetter, er det faktisk sluttsummen på kassalappen som teller!

NG logo1 Norsk Gjenvinning hjelper oss å  gjenvinne avfallet vårt, slik at vi kan fokusere på å gjenvinne historien! Vi er veldig glade for å ha dem med, og at de ønsker å hjelpe oss med å nå vår målsetning om å bli en enda grønnere festival.

OBWiiklogoO.B. Wiik sponser oss med sterkt reduserte kostnader. Dersom du sitter og koser deg i serveringsområdet kan du jo sende en hyggelig tanke i deres retning, siden de har gjort løsningen rundt Karpedammen mulig for oss. Fesivalen har bestilt utstyr derfra i mange år på rad nå og vi har bare lovord å si: Det er folk som kan sitt fag, leverer punktlig og har et stort sortiment. Prøv dem en dag til ditt arrangement!

Ravnsborg Gård kopiI en årrekke har Ravnsborg Gård gitt oss urter av god kvalitet i rikelig monn. De smaker godt i maten, pynter opp i serveringsområdet og skaper en velduftende atmosfære vi ikke kunne vært foruten.

Sponsor

En midddelaldersponsor på vei til kontoret                                               Illustrasjon: Børge Bredenbekk